Collegium > Samenwerken > Referenties > Referentie interactieve groepstraining ING, afdeling Financieel Beheer en Bedrijfsadministratie

Interactieve groepstraining ING, afdeling Financieel Beheer en Bedrijfsadministratie

Door: Klaas Ates

Functie: Team Manager

"In november 2008 heeft Collegium een interactieve groepstraining voor ons georganiseerd en gefaciliteerd. Het doel van deze dag was: leren openstellen voor verandering in het algemeen en voor veranderingen in de eigen functie en functie-omgeving in het bijzonder. Dit alles in een veilige en prettige ambiance.

 

De samenwerking met de trainers is ons goed bevallen. Er is adequaat en flexibel ingespeeld op onze leerdoelen en op onze specifieke wensen voor die dag werd snel en ludiek ingespeeld. De voorbereiding die in goed onderling overleg verliep was prettig en professioneel.

 

De dag zelf stond mede dankzij de kundige begeleiding van de beide trainers volledig in het teken van het programma, dat wij conform planning geheel hebben kunnen uitvoeren. Delen daarvan hebben grote indruk gemaakt op de deelnemers en de verwachting is dan ook dat de opgedane kennis en ervaringen zich zullen vertalen in de dagelijkse praktijk.

 

Wij willen Collegium dan ook van harte aanbevelen"