Collegium > Samenwerken > Partners

De Talentenpool ondersteunt bedrijven in de wijze waarop ze  effectief talenten kunnen aantrekken (herkennen), behouden, ontwikkelen en herplaatsen (outplacement). De Talentenpool helpt werkgevers  inzicht te krijgen in de inzetbaarheid en (door) groeimogelijkheden van hun talenten. Daarmee bijdragend aan duurzame loopbaanontwikkeling en employability.

Door het aangaan van het partnership werkt Collegium Consulting & Projects verder aan de ambitie om organisaties te ondersteunen bij reorganisaties en de veranderingen die dit voor de medewerkers van deze organisaties met zich meebrengt. . De inbreng van Collegium in deze samenwerking bestaat uit het meetbaar realiseren van verbeteringen voor onze klanten, in het bijzonder met gebruik van veranderkundige instrumenten die de empowerment van de medewerkers verhogen.

Intelligence

De wereld om ons heen is voortdurend in beweging, nieuwe markten komen op, bestaande markten brokkelen af. Om als organisatie ook in de toekomst succesvol te zijn moet je je blijven verbeteren. Dit vraagt om verandering, een nieuw evenwicht. Intelligence helpt organisaties bij het vinden van dit nieuwe evenwicht en de veranderprocessen die eraan onderhevig zijn. Of we nu als coach, adviseur of manager aan het werk zijn, we definiëren altijd een concreet resultaat waar we samen naartoe werken. De ontwikkeling van mensen staat hierbij centraal. Dit doen we door mensen zeer actief te betrekken bij het veranderproces.

Intelligence koppelt hier het gewenste resultaat aan de ontwikkeling van de medewerker zodat ook hij/zij in de toekomst van toegevoegde waarde kan zijn voor de onderneming. Intelligence is als zeer gewaardeerde business partner al meer dan 10 jaar actief binnen de financiële dienstverlening en de uitgeversbranche.

Voor meer informatie bezoekt u onze website: www.intelligence.nl