Collegium > Over ons > Visie, missie en cultuur

Missie

Onze missie is: ”Het realiseren van concrete & meetbare verbeteringen, door middel van communicatie, empowerment en het creëren van draagvlak” .

 

Het realiseren van verbeteringen gebeurt door lange termijn relaties met klanten en medewerkers aan te gaan. Daarnaast draagt het werken op basis van vertrouwen bij aan realiseren van verbeteringen.
 

Visie

Bij onze opdrachtgevers werken wij op het snijvlak van business en ICT. Wij staan garant voor :

  • Het leveren van bovengemiddeld effectieve professionals die u productiviteit, resultaat en toegevoegde waarde leveren;
  • Vaardigheden bij onze mensen om veranderingen teweeg te brengen;
  • De inzet van communicatief en sociaal vaardige professionals;
  • Het inzetten van Associates en Connectianen die bindingen aan kunnen gaan.

Om dit te kunnen realiseren richten wij ons op:

  • het aanreiken van kansen aan onze Associates die de wil en ambitie hebben zich verder te ontwikkelen;
  • het aantrekken van Associates die innovatief en ondernemend zijn;
  • het bieden van incentives aan de Associates die in uw belang zijn.

Cultuur

We zijn trots op de openheid, toegankelijkheid en het informele karakter van onze organisatie. Nieuwe ideeën en eigen inbreng worden zeer gewaardeerd. Daarnaast geldt dat we de professionaliteit van onze Associates verder willen ontwikkelen.

De volgende begrippen sluiten feilloos aan bij Collegium: pragmatisch, open en toegankelijk, plat, laagdrempelig, gestructureerd, mensgericht, sociaal, betrokken (zowel bij de klant als bij Collegium), bescheiden en stijlvol.

Al deze termen resulteren in een organisatie die oog heeft voor haar klanten en Associates. Waarbij niet alleen de opdracht of het project telt maar ook de sociale- en ontwikkelingsactiviteiten.

De betrokkenheid van onze Associates maakt Collegium tot een gewaardeerde partner.
 

Het Team

Onze Associates zien wij als ons belangrijkste kapitaalgoed. Daarom investeren we veel in het verder ontwikkelen, zowel op professioneel als op persoonlijk gebied. Associates zijn ambitieus en bereid het beste uit zichzelf te halen ten dienste van onze opdrachtgevers. Onze investering in onze Associates uit zich in het regelmatig houden van intervisiebijeenkomsten, maar ook coaching. Door uitgebreide materie kennis en inzicht in de procesgang van uw bedrijf kunnen onze Associates uw organisatie snel doorgronden en aangeven waar de verbeterpunten in dit proces zich bevinden.